Lidt om vores synstest

VI TAGER OS TID TIL DIT SYN


Hos Optik Rungsted har alle vores autoriserede optikere et dybdegående kendskab til både øjets opbygning og synets detaljer. Derfor er det vigtigt for os, at du og dine øjne får de bedste vilkår, så du kan blive ved med at se skarpt. Og her af en af vilkårene tid. Vi afsætter nemlig altid godt med tid, når du bestiller en synsprøve i vores butik.

Tiden til synsprøven bruger vores optikere på at lave et grundigt synstjek, så de kan finde den løsning, der passer allerbedst til dig og dine øjne. Her tager vores optikere en synsprøve, så du får tjekket, om du eventuelt har behov for briller. Og har du briller i forvejen, så tjekker vi, om styrken stadig passer til dine øjne. Vi har også synsprøver til dig, der bruger kontaktlinser, og til dit barn, hvis du har mistanke om, at det ser dårligt.

Du kan nemt og hurtigt bestille tid ved at ringe til os på telefon: 45 57 06 21


3 TEGN PÅ AT DET ER TID TIL EN SYNSTEST

Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af de nedenstående tegn, så anbefaler vi at du bestiller tid til en synstest hos os.

Trætte øjne og hovedpine. Hvis din styrke har ændret sig, kan dine øjne blive trætte. Det kan gøre, at du får hovedpine, når du arbejder, kører bil og generelt koncentrerer dig.

Svært ved at at læse. Har du fået sværere ved at koncentrere dig om at læse? Så kan det være en indikation på, at din styrke har ændret sig.

Sløret syn. I de fleste tilfælde er et uskarpt syn tegn på, at du har behov for en anden styrke i dine briller eller kontaktlinser.

DET BEDSTE UDSTYR TIL DINE ØJNE

Hos Optik Rungsted har vi noget af det mest avancerede og moderne udstyr på markedet, som vi anvender ved vores forskellige synsprøver. Med vores avancerede måleudstyr kan vi nemlig foretage en grundig undersøgelse af dine øjne og dit syn, så vi kan finde ud af, hvad netop dit behov er.

Uanset om du blot skal have en anden styrke i dine glas, om du skal have et helt nyt par briller, eller om du vil skifte over til kontaktlinser, så kan vi hjælpe dig. Så hvis synsprøven viser, at du eksempelvis har brug for briller eller linser, der skal kunne afhjælpe både bygningsfejl og langsynethed, så kan vi nemt få lavet udmålinger og skræddersy dine briller eller linser, så de er tilpasser dig og dit syn.